Voor een gezonde automatisering

 

Meer dan 3.500 fysiotherapeuten maken dagelijks gebruik van de online diensten via de externe servers van VANAD Comvio SBC Online. Door samenwerking met leveranciers van praktijksoftware, Vecozo, ZorgMail, UZI en anderen heeft VANAD Comvio zich ontwikkeld tot een veelzijdige leverancier voor de eerstelijnszorg in Nederland. Het bedrijf blijft bovendien zoeken naar nieuwe producten en diensten waarmee de continuïteit van de praktijkvoering gewaarborgd blijft. Momenteel levert de organisatie ICT-producten en -diensten aan meer dan 800 praktijken door heel Nederland.

 

Over VANAD Comvio
VANAD Comvio is een ervaren en servicegerichte partner in de eerstelijnszorg. Al ruim 15 jaar levert VANAD Comvio ICT-producten en -diensten door heel Nederland aan inmiddels meer dan 800 praktijken. Van servers, computers, printers en anti virus software tot back-up en andere internetdiensten.

 

‘VANAD Comvio ontzorgt

uw praktijkvoering’

 

Nieuwe trends Ook op nieuwe trends als datawarehoussing en het benchmarken van prestaties levert het bedrijf op technisch vlak een bijdrage. Op dit vlak wordt nadrukkelijk gezocht naar samenwerking met netwerken als Het Gezonde Net. De medewerkers bij VANAD Comvio hebben veel ervaring met de IT-vraagstukken die spelen in de markt. Medewerkers wordt daarbij een interessante werkomgeving geboden en ze worden geprikkeld om te groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft tot doel dat zij meegroeien met de sterk dynamische wereld van de zorg ICT.

 

Producten en diensten
VANAD Comvio biedt verschillende producten en oplossingen. Bijvoorbeeld voor wie met de eigen vertrouwde praktijksoftware online wil werken op een externe server. Of voor wie eenvoudigweg niet tevreden is met de bestaande software of kosten wil besparen. VANAD Comvio heeft als beheerder verstand van zowel praktijksoftware als EPD, LSP, GBZ en  HKZ.

Kortom, VANAD Comvio biedt een oplossing voor diverse ICT-vraagstukken, variërend van back-up tot IT-beheer op afstand.

 

 

Contact


VANAD Comvio
Aalsbergen 7
6942 SE Didam
T: 0316 - 29 42 42
F: 0316 - 29 41 00
E: info@comvio.nl
W: www.comvio.nl

 

 

Gerelateerde artikelen


Cloudcomputing heeft korte lijntjes nodig
Zorgverleners lopen voorop in gebruik van cloudtechnologie
(2014: J.P. Dijkstra)
In tegenstelling tot commerciële MKB bedrijven is het gebruik van Cloudcomputing onder eerste lijns zorgverleners inmiddels gemeengoed. Waar in het MKB 70% van de ondernemingen hun software nog op eigen servers draait, is dat in de zorgmarkt eerder andersom. In de zorgmarkt werkt zo’n 70% van ondernemers in de eerste lijn vanuit de cloud.

 

Hoe veilig zijn uw patiëntengegevens?
(2010, J.P. Dijkstra)
Actueel in onze samenleving is veiligheid. Daar praten we vooral over als we ons onveilig voelen en bang zijn voor fysiek geweld of een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer. Maar staat u wel eens stil bij de veiligheid in uw praktijk? Waar hebben wij het dan over?

 

Hoe veilig communiceert u?
(2010, J.P. Dijkstra)
Van een zorgverlener wordt verwacht dat deze zorgvuldig omgaat met de privacy van de aan u toevertrouwde gegevens over patiënten en cliënten. Met de intrede van de elektronische wijze van communicatie verandert er veel en  zijn de mogelijkheden om veelvuldig, eenvoudig en snel te communiceren  toegenomen.